Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

01.04.2014

MEG convoca un concurs per donar l’1% dels ingressos propis a projectes de cooperació pel desenvolupament

Imatge d'un projecte finançat en la convocatòria 2013 per donar l'1% dels ingressos propis.

L’objectiu és finançar projectes de cooperació pel desenvolupament d’altres entitats. S’hi poden presentar projectes fins el proper 25 d’abril.

La dotació econòmica de la donació correspon a l’1% dels ingressos propis de MEG del curs 2012-2013 conjuntament amb les partides de cursos anteriors que han quedat desertes o en que no s’ha convocat concurs públic, que equival a 6.969,64 €, a repartir, a criteri del jurat, entre els projectes seleccionats.
 
Es valoraran especialment els projectes d’educació pel desenvolupament i/o la pau, que promoguin el canvi d’actituds de la ciutadania al nord, que explorin la transcendència del joc en el desenvolupament de les persones (en relació amb l’Eix del Curs de MEG 2013-2014), que siguin realitzats per persones joves al Nord o que incideixin en la millora de les condicions de vida dels infants i joves al Sud, entre altres. També es prioritzaran aquells projectes d’entitats amb una forta base associativa, democràtica i participativa.
 
Podeu consultar tots els criteris i com presentar-s’hi a la Normativa que regeix el concurs al document adjunt.
 
El termini de presentació de projectes finalitzarà el 25 d'abril de 2014.
 
Aquesta donació NO està destinada a finançar projectes interns de MEG, dels agrupaments membres de l’associació o de la Fundació Josep Sans.


Comparteix