Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

01.04.2014

Nova proposta educativa del raid i dossier de campaments revisat

A l’Espai del cap hi trobareu nous documents per treure tot el profit pedagògic als campaments i al raid i per fer aquestes activitats amb tota la seguretat i la previsió que cal.

El raid és una de les eines pedagògiques més importants i singulars que té l’escoltisme. Permet als infants i joves aprenentatges tan importants com viure una experiència significativa, el contacte amb la natura, l’aventura o la convivència.
 
Per ajudar els caps a aconseguir que el raid compleixi els objectius educatius marcats i que es dugui a terme amb la màxima seguretat, la Taula Pedagògica (TAPE) general ha elaborat la Proposta Educativa del Raid. Es tracta d’una guia que podreu trobar a l’Espai del cap, juntament amb la Fitxa del Raid i la Normativa del Raid aprovada pel Comissariat General (CG).
 
A més, també hi trobareu el Dossier de campaments revisat amb els annexos corresponents, després d’incorporar-hi les aportacions dels agrupaments i les demarcacions
 
Per descarregar tots aquests documents cal que entreu amb la vostra contrasenya a l’apartat de Documents de l’Espai del cap, dins la categoria Campaments i Excursions (subcategories Dossier i Raid).


Comparteix