Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

04.04.2014

Voleu fer-vos vetlladors d’un tram d’El Camí?

aeig pla de l'estany, girona, camí, vetlladors, servei


AEiG Pla de l'Estany

El projecte Camiescola proposa a entitats de lleure i centres educatius que es converteixin en vetlladores d’un tram d’El Camí al seu poble o ciutat. Us hi animeu?

La Camiescola és el nou projecte d’El Camí dirigit a nois i noies a partir de 12 anys que es busca escoles i instituts de secundària, així com entitats de lleure, perquè esdevinguin vetlladors del seu poble o ciutat.
 
A través d’El Camí infants i joves experimenten valors com el treball en equip, la responsabilitat, el servei a la societat i l'estima de l'entorn, entre d’altres.
 
La tasca vetlladora es recolza en tres eixos: senyalitzar i repassar un cop a l’any l’etapa del tram que passa pel municipi, donar a conèixer els punts d’interès del seu entorn natural, cultural i social a través de la Camipèdia i fer intercanvis amb altres centres educatius o de lleure vetlladors d’El Camí.
 
Darrerament s’han convertit en vetlladors l'escola L’Escorial de Vic amb l'alumnat de 1r d'ESO i també els Escoltes Marins. Fa un temps també ho van fer els Pioners i Caravel·les de l'AEiG Pla de l'Estany.
 
El camí és una ruta de senderisme cultural en procés de senyalització de forma participativa, per fer a peu i que recorre totes les comarques i illes de parla catalana. Un recorregut per la cultura, la història, el paisatge i l'esperit de la nostra terra.
 
Trobareu tota la informació a: http://elcami.cat/novetat/camiescola i al pas@elcami.org
 


Notícies relacionades

Comparteix