Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

08.04.2014

4 curtmetratges sobre el dret a la salut a l'Àfrica: vota el teu preferit!

salut, àfrica, aeig montsantcim, medicaments, sensibilització, educació per al desenvolupament

Imatge d'un vídeo del concurs "Dret a la salut a l'Àfrica" 2014.
AEiG MontsantCim

Fins el 20 d'abril es poden votar els curtmetratges presentats al concurs RECreactiva't: projectem per Àfrica. Els han fet joves de centres de secundària i d'entitats de lleure, entre els quals hi ha l'AEiG Les Gavarres i l'AEiG MontsantCim.

En el marc de la campanya Dret a la Salut a l'Àfrica, el concurs va dirigit a joves d'entre 14 i 18 anys que vulguin fer un curtmetratge o bé una acció de sensibilització per al dret a la salut.

Aquest any s'hi han presentat 4 curtmetratges. Us convidem a veure'ls i votar el que més us hagi agradat, emocionat, fet reflexionar o aixecar del sofà per sumar-vos a la lluita per la #SalutperalsDDHH! Hi ha temps fins diumenge 20 d'abril a les 24:00 hores.

"Donar vida, a quin preu?"
Grup: TRUKIS / Agrupament Escolta i Guia MontsantCim
Breu descripció: Coneixes les causes de la mortalitat durant l'embaràs al continent africà? La vulneració dels drets de les persones hi té un pes molt important.
VOTA PER TRUKIS AQUÍ!
 
"Dues vides, dues realitats"
Grup: TABASAMU / Escola Josep Tous
Breu descripció: Quines dificultats d'accesibilitat a assistència sanitària pateixen els països africans? Quines diferències hi ha amb el nostre país? Com incideix aquesta problemàtica en el cercle de la pobresa i la malaltia?
VOTA PER TABASAMU AQUÍ!

 
"Projecte Xevi"
Grup: WASABI / Agrupament Escolta Les Gavarres
Breu descripció: Apropant-se a un projecte social d'una ONG o moviment social pot ser el primer pas en la construcció d'un altre món més just i solidari. Què t'aportaria a tu fer-ho? I al teu entorn?
VOTA PER WASABI AQUÍ!

"Katharsis"
Grup: BRÚIXOLES / Esplai el Bon Recer
Breu descripció: Un curtmetratge sobre els prejudicis a l'Àfrica.
¡VOTA PER BRÚIXOLES AQUÍ!

Pots veure tots els vídeos aquí


Comparteix