Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

10.04.2014

El primer quiosc digital en català, l’iQuiosc, oferirà la revista El Correu

appec, iquiosc, revistes, el correu, publicacions, 2014

Acte de presentació de l'iQuiosc.

appec, iquiosc, revistes, el correu, publicacions, 2014

La revista El Correu a l'iQuiosc.

Neix una nova plataforma de publicacions en català, iQuiosc.cat, que permet llegir prop de 150 capçaleres, entre les quals hi ha la revista de MEG.

L’iQuiosc, que s’ha presentat oficialment dijous 10 d’abril, és una nova plataforma digital que agrupa diaris, revistes, premsa comarcal i premsa gratuïta en català. Així, els lectors poden consultar-les en una mateixa bibilioteca i també aplegar les seves subscripcions en una sola aplicació (d'ordinador o dispositiu mòbil).

Al costat de les principals publicacions que s’editen en català, i dins de la secció d'Educació en el lleure, s’hi podrà trobar El Correu, la revista de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. A l'iQuiosc, igual que al nostre web, la versió digital es distribuirà de forma gratuïta.

La plataforma iQuiosc permet adquirir exemplars individuals o bé subscriure’s a les revistes, sempre en format digital. També es poden cercar les capçaleres per temàtica, tipus i territori. A la llarga, la plataforma oferirà 500 publicacions i també tota l'hemeroteca de la premsa catalana.

De moment, a banda de l'accés des de qualsevol ordinador, només els dispositius d'Apple poden fer ús del quiosc digital. Està pendent desenvolupar la plataforma des de dispositius mòbils amb sistema operatiu Android.

La nova plataforma digital és una iniciativa conjunta de l'Associació de la Premsa Periòdica en Català (APPEC) amb l'Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) i l'Associació de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals (ACPG), i ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya


Etiquetes

Comparteix