Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

14.04.2014

Obert el període de preinscripció als camps de treballFins el 22 d’abril et pots inscriure als camps de treball de la Direcció General de Joventut, que tenen lloc a Catalunya o altres comunitats autonòmes.

Els camps de treball són organitzats per entitats i associacions juvenils, amb el suport de la Direcció General de Joventut. Combinen el lleure amb el servei a la comunitat, bé ajudant persones, bé protegint la natura, bé recuperant el patrimoni, etc.

Des de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya aquest any organitzem els següents camps de treball:
 
  • La ruta dels sorreigs (PR-C246). Tipus: medi ambient. Del 29 de juny al 13 de juliol de 2014. Organitza: Demarcació de l'Alt Ter.
  • Conca de la Muga. Camins de l'aigua: un cicle vital. Tipus: medi ambient. Del 28 de juny al 12 de juliol de 2014. Organitza: Demarcació de Girona.
  • Mas Antoniet - Les Gavarres. Tipus: medi ambient. Del 13 al 27 de juliol de 2014. Organitza: Demarcació de Girona.
  • Rehabilitació del Molí d'en Climent. Tipus: patrimoni. Del 29 de juny al 13 de juliol de 2014. Organitza: AEiG Nostra Dona del Tura (Olot).
  • Un Salt a la diversitat! Tipus. social. Del 3 al 17 d'agost de 2014. Organitza: AEiG Sant Cugat (Salt).

Pots participar en un camp de treball si tens entre 14 i 29 anys i vols contribuir activament a la vida de grup i fer-hi les tasques corresponents. El període de preinscripció per camps de treball a Catalunya i a la resta de Comunitats Autònomes està obert fins al 22 d’abril (a les 12h) durant les 24h del dia.

Més informació:
Web dels camps de treball
Oferta de camps disponibles
Preinscripció als camps de treball


Comparteix