Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

25.04.2014

Novetats a la secció de Comunicació a l'espai del cap

Hi hem penjat nous documents a per ajudar-vos a difondre el vostre agrupament i l'associació.

D'una banda, a la secció Per donar-nos a conèixer, disposeu de documents com:
  • La presentació de MEG, que trobareu en dues versions: una no editable, i una altra editable.​La versió no editable és recomanable per projectar-la directament i la versió editable us permet afegir o eliminar diapositives en funció de l’ús a què la destineu.
  • La presentació en blanc de MEG per omplir, amb la que podeu crear la presentació personalitzada del vostre agrupament, projecte, etc. Podeu combinar-la amb algunes diapositives de la presentació de MEG. 
  • Els cartells de "busquem nens" i "busquem caps". 
D'altra banda, a la secció Logotips disposeu de:
Per últim a la secció suport i recursos de comunicació, disposeu de documents que us ajudaran a fer una difusió efectiva de les nostres activitats, a comunicar-vos de manera efectiva amb els mitjans de comunicació o a fer comunicació 2.0 per a la difusió del vostre agrupament.

També disposeu d'un full de demanda de campanya de comunicació amb memòria projecte per quan necessiteu fer una demanda al Servei de Disseny i Comunicació.
 
Per descarregar tots aquests documents cal que entreu amb la vostra contrasenya a l’apartat de Documents de l’Espai del cap, dins la categoria Comunicació.
 


Etiquetes

Comparteix