Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

06.05.2014

Ja us podeu presentar al Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil

premis jaume ciurana, reconeixements, aeig montpalau, demarcació del barcelonès

La Demarcació del Barcelonès i l'AEiG Montpalau van ser guardonats als Premis Jaume Ciurana 2013.
MEG

El guardó reconeix accions cíviques fetes durant el 2013, de forma voluntària i gratuïta, per grups de joves a partir de 12 anys.

El XXVIII Premi Jaume Ciurana l’impulsa el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Josep Sans. Va destinat a grups formats com a mínim per 6 joves de més de 12 anys, integrats en organitzacions sense afany de lucre, que hagin realitzat alguna acció cívica meritòria, de forma voluntària i gratuïta.

Consta de dues categories: “Actuació cívica en favor de les persones” i “Actuació cívica en la millora de l'entorn natural”. Es concediran tres premis per a cadascuna de les categories, que consisteixen en una obra artística d'un autor català de renom per a cada treball premiat.
 
El termini per a la presentació dels formularis de sol·licitud és de l'1 de maig al 30 de juny de 2014. En el cas de participar en dues categories d'un mateix premi, s'ha de presentar una única sol·licitud.
 
La convocatòria d’aquest guardó s’emmarca dins dels Premis Civisme 2014, que també inclou els Premis de Civisme per a obres i treballs sobre civisme en llengua catalana (XXXII Premi Serra i Moret) i el XIX Premis de Civisme als mitjans de comunicació.
 
L'objecte de la convocatòria és premiar treballs, obres i actuacions que es duguin a terme en l’àmbit del civisme, entès com un instrument essencial per a la inclusió social i la lluita contra la pobresa, així com en l’àmbit dels valors i principis que fomentin la cultura cívica, amb perspectiva de gènere.
 
Més informació:


Comparteix