Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

08.05.2014

Avantatges per als membres de MEG i de Xarxameg en la llicència federativa de muntanya

muntanya, balmes blancs, formació, llicència, feec, federació

Activitat d'alta muntanya.
MEG

Fas muntanya fora del cau? Pots federar-te a través de MEG i disposar d’una assegurança estalviant-te la quota d’un club excursionista.

Si fas curses de muntanya, estàs preparant un viatge i preveus fer excursions en un altre país, fas sortides a la muntanya fora del cau, etc., probablement necessites una llicència federativa de muntanya que et permeti participar en aquestes activitats o disposar d’una assegurança.

Com a membre de MEG o de Xarxameg, pots tramitar la llicència federativa de muntanya de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) a través del nostre Club Excursionista Minyons Escoltes i Guies. D’aquesta manera només caldrà que paguis la llicència federativa però no serà necessari que et facis soci o sòcia –ni que paguis la quota- d’una altra entitat excursionista.

La llicència és interessant perquè ofereix una assegurança per fer activitats de muntanya i permet participar en activitats pròpies de la FEEC, com per exemple les curses de muntanya. També us permetrà gaudir de descomptes individuals en refugis de muntanya.

Tramitar la llicència federativa a través de MEG és una bona opció sobretot per a les persones que volen fer sortides a la muntanya fora de les activitats pròpies del cau i que no formen part de cap altra entitat excursionista.


Com tramitar la llicència federativa a través de MEG?

  • Hi ha moltes modalitats de llicència en funció de quines activitats de muntanya realitzeu. Les podeu consultar aquí.
  • Un cop sapigueu quina llicència és la que us interessa, envieu un correu electrònic a assegurances@escoltesiguies.cat indicant el vostre nom i cognoms, DNI, data de naixement i tipus de llicència que voleu.
Recordeu que la llicència federativa de muntanya NO és necessària per a activitats que es facin en el marc del cau. En les sortides de muntanya que fem habitualment a l’agrupament, l’assegurança de MEG ja ens cobreix.

Si amb la unitat o l’agrupament voleu fer una activitat de muntanya molt especialitzada que l’assegurança normal no cobreix, cal que demaneu una ampliació d’aquesta assegurança contactant amb assegurances@escoltesiguies.cat.


Etiquetes

Comparteix