Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

09.05.2014

Obertes les inscripcions a la FORA d’estiu: Com construir una comunitat?

educació inclusiva, fora, comunitats aprenentatge

La FORA tractarà sobre comunitats d'aprenentatge i educació inclusiva.
MEG

El Seminari d’Estiu de la FORA, que tindrà lloc dissabte 24 de maig, ens proposa aprendre i emocionar-nos al voltant de les comunitats d’aprenentatge i els models educació inclusiva.

Fins al 16 de maig (ampliació) 21 de maig estan obertes les inscripcions al Seminari d’Estiu de la Formació per a Responsables Associatius (FORA); un espai de reflexió, de treball i de formació dirigit als equips de demarcació, equips generals i formadors i formadores de MEG.
 
Sota el títol “Com construir una comunitat? Comunitats d’aprenentatge i models d’educació inclusiva”, la formació ens proposa descobrir experiències d’escoles on els mestres comparteixen l’aula amb pares i mares, emocionar-nos amb un concert d’infants amb capacitats molt diverses, conèixer els principis de F. Tonucci a partir de l’experiència de Vic i apropar-nos a un nou agrupament inclusiu. Consulta el programa complet aquí.
 
La formació tindrà lloc a l’Escola La Salle de Manlleu (consulta com arribar-hi). Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins el 16 de maig (ampliació) 21 de maig al Portal de l’Escola de Formació. Per més informació pots trucar al 932 590 27 00 o escriure un correu electrònic a escolaformacio@escoltesiguies.cat.

Programa del Seminari d'Estiu de la FORA


Comparteix