Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.05.2014

Descobreix curtmetratges sobre la salut a l'Àfrica al concurs RECreactiva't

salut, àfrica, cooperació, transformació social, concurs, premis

Participants al concurs "RECreactiva’t: projectem per Àfrica".
Dret a la Salut a l'Àfrica

Divendres 16 de maig es farà l'acte de lliurament de premis d'aquest concurs. Es projectaran curtmetratges fets per grups de joves, entre els quals hi ha 2 agrupaments. Hi està tothom convidat!

El proper divendres 16 de maig a les 18:30 h tindrà lloc l’acte de cloenda de la segona edició del concurs “RECreactiva’t: projectem per Àfrica” a la sala d’actes del Museu Marítim de Barcelona (Av. de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona).

Durant l’acte, es projectaran els quatre curtmetratges presentats a la segona edició del concurs i es farà l’entrega de premis, tot això acompanyat d’una bona dosis d’humor i improvisació teatral (gràcies a Frec a Frec).

Els curtmetratges els han fet joves de l’Escola Josep Tous, l’Esplai El Bon Recer, l’Agrupament Escolta Les Gavarres i l’AEIG MontsantCim, que han après i reflexionat sobre el dret a la salut al continent africà i al món i han mostrat la seva creativitat, originalitat i implicació total.

Tots els joves rebran un premi a la participació i hi haurà, a més, premi al millor curtmetratge per votació popularpremi al millor curtmetratge per votació del jurat i premi al curtmetratge amb més impacte social.

Totes les persones seguidores i interessades a la campanya Dret a la Salut a l’Àfrica esteu convidades a assistir a l'acte per apropar-vos-hi una mica més i conèixer els joves participants al concurs i els curtmetratges guanyadors, a la vegada que passeu una bona estona.

L’entrada és gratuïta però l’aforament és limitat. Si esteu interessades a assistir a l’acte, només heu d’enviar un correu electrònic a Judit Tobar (activitats@dretalasalutalafrica.org) indicant el vostre nom i el total de persones que hi vindreu, o bé trucar al 627 90 97 67.


Comparteix