Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

20.05.2014

La Marxa Ecològica i per la Pau celebra 30 anysaeig terra plana, belianes, marxa ecològica i per la pau, natura, transformació social,

Cartell de la 30a edició de la Marxa Ecològica i per la Pau.
AEiG Terra Plana

Diumenge 25, l’AEiG Terra Plana de Belianes ens convida participar a la Marxa, on a banda de caminar podreu treballar i reflexionar sobre el nostre medi ambient i les injustícies, i passar un bon dia de festa!

Cada any, a Belianes, l’últim diumenge de maig està marcat al calendari. És el dia de la Marxa Ecològica i per la Pau, que organitza l’AEiG Terra Plana i que enguany arriba a la 30a edició. És un recorregut d’uns 30 km que passa per Belianes, Bellpuig, Vilanova, Arbeca i torna a Belianes. Però no es tracta només de caminar!

Tot plegat començarà ja el dia 24 de maig a la tarda-nit amb una sessió de cinema a la fonoteca del poble. L'endemà, de bon matí, es farà la lectura del Manifest, que donarà el tret de sortida al recorregut. A l’arribar hi haurà un aperitiu i la inaguració d’una plaça en honor a aquest projecte que ja fa 30 anys que té una acollida flipant! El dia acabarà amb un dinar de germanor i clourà la Marxa una estona de MicroObert de sobretaula, on cadascú podrà explicar les seves vivències, passades i presents.

Aquest any serà la XXXa edició de Marxa i des de l’organització animen a tots els agrupaments, branques, escoltes i guies i tothom qui s’animi a participar-hi: “Creiem que és una activitat genial per a venir el caps sols o amb la vostra branca, per treballar i reflexionar sobre el nostre medi ambient i les injustícies més properes i les més llunyanes, i, alhora, passar un dia de FESTA tots plegats”, expliquen.
 
Les úniques condicions per participar a la Marxa són: venir-hi amb un VEHICLE NO CONTAMINANT, molta marxa al cos i ganes de passar una estona divertida, distesa i reivindicativa.     

Trobareu totes les activitats que s'organitzen i la informació completa a la Revista de la Marxa (fent clic aquí!).


Comparteix