Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

28.05.2014

L’agrupament d’Olot busca micromecenatge per rehabilitar la seva seu històricaEl Molí d’en Climent (s. XVII) no està en les condicions adequades per poder-hi fer cau. Volen rehabilitar l’edifici i convertir-lo en un espai cultural i social obert a altres col·lectius. Necessiten recaptar 2.000 euros i els queden molts pocs dies!

L’AEiG Nostra Dona del Tura està situat en un edifici històric de gran valor: el Molí d’en Climent, datat del segle XVII i situat al bell mig de la ciutat d'Olot, al costat del riu Fluvià i envoltat d'una zona verda. 

L'edifici, però, es troba en molt males condicions. Per rehabilitar-lo, l'agrupament necessita recollir 2.000 euros, per la qual cosa han iniciat una campanya de micromecenatge a la plataforma Tot Suma.

L'objectiu és potenciar aquest espai "no només com a punt de trobada de l'entitat i espai lúdicoeducatiu dels infants i joves, sinó també com a espai cultural, social i obert a totes les persones i entitats que vulguin donar-li vida i prendre'n part”.
 
Per a dur a terme la rehabilitació i la reforma i donar-li a més un caire educatiu, han organitzat un camp de treball obert a joves de 14 a 17 anys de totes les comarques de Catalunya. Els participants faran millores a l’interior del Molí i també netejaran les zones fluvials pròximes, recuperaran el safareig del barri de Sant Miquel, faran la neteja de la bassa i el manteniment del parc municipal que envolta l'edifici. A més, els joves podran viure i conèixer els espais i serveis que ofereix la ciutat d'Olot i la Garrotxa amb activitats lúdiques i educatives.

Considerem òptim implicar al màxim d'agents possibles per tal de fer aquest procés tant participatiu i comunitari com sigui possible”, expliquen. Volen que, un cop rehabilitat, el Molí d’en Climent pugui rebre visites d’entitats educatives i de lleure de la comarca i puguin quedar-s’hi a dormir agrupaments escoltes d’arreu del país.

Col·labora en la campanya de micromecenatge fent clic aquí! Queden només 16 dies per acabar!


Comparteix