Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

30.05.2014

Setmana del Voluntariat Ambiental: tria la teva activitat i dóna un cop de mà pel medi ambient!

Setmana del Voluntariat Ambiental 2014.

Del 31 de maig al 8 de juny tindrà lloc la 2a Setmana del Voluntariat Ambiental de Catalunya, en què es faran multitud d’activitats i accions de voluntariat arreu del territori català. Apropeu-vos a la natura i descobriu quines accions de conservació es realitzen arreu de Catalunya i de quina manera hi podeu participar!

Trobeu l'activitat que més us agradi utilitzant el cercador i els seus filtres, o bé el mapa amb les activitats de la SVAC2014 geolocalitzades. També podeu consultar el llistat amb totes les activitats organitzades per la #SVAC2014 i fer servir aquesta etiqueta a les xarxes socials.

La SVAC s’ha pensat amb la idea que sigui un paraigües en què s'aglutinin accions i activitats de voluntariat ambiental organitzades per diferents entitats arreu del territori, per tal d'oferir experiències de voluntariat obertes a la participació dels ciutadans i també de la ciutadania organitzada de tot Catalunya, alhora que es dóna visibilitat a les entitats i ressò dels seus projectes.

Aquesta iniciativa pretén fomentar la participació ciutadana vers la conservació de l’entorn a través del voluntariat ambiental, i alhora donar visibilitat a les entitats que actueu en aquest àmbit. La SVAC és organitzada per la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya, una xarxa d'entitats de la que MEG n'és membre.


Etiquetes

Comparteix