Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

12.06.2014

L'Agrupament Escolta l'Estornell de l’Espluga de Francolí encara la recta final del seu 38è curs

agrupaments

Fotografia conjunta de tot l'agrupament
Maria Salvadó

Més d’un centenar d’infants, caps, excaps, pares i mares van participar a la festa, que es va fer al Jardí dels Francolins.

L'Agrupament va celebrar el passat dissabte 7 de juny un dinar de germanor, que va comptar amb la participació de moltes de les famílies que formen en formen part. Amb aquesta trobada, l’Agrupament dona per finalitzades les activitats habituals del curs: els dissabtes a la tarda de Cau, les descobertes, l’activitat conjunta de cada trimestre, les excursions de cap de setmana o els serveis.

Abans del dinar van gaudir de jocs i danses conjunts. També es va fer entrega d'unes samarretes que la branca de Castors i Llúdrigues van pintar per als nens i nenes i caps de l’Agrupament. Tot seguit, va començar el dinar i els assistents van seure a les taula de les cantimplores, dels fulards, dels sacs de dormir, de les xiruques i de les motxilles.En acabar, des dels més petits fins als més grans van poder gaudir d’un espectacle de màgia a càrrec del grup espluguí KOpepKI.

Ara, el següent repte per als membres de l’Agrupament és l’organització del Camp d’Estiu per als nens de cada branca.

L'Agrupament Escolta l'Estornell fa difusió de totes les seves activitats a mitjans locals com el diari comarcal Nova Conca, la revista El Francolí i l'Espluga FM Ràdio. Des de l'associació us animem als agrupaments a que ens feu arribar informació de les activitats que realitzeu durant el curs als mitjans de la vostra localitat o comarca i a nosaltres també a comunicacio@escoltesiguies.cat i entre tots farem més difusió.


Comparteix