Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.06.2014

L'AEiG Josep Masclans, de Vallbona d'Anoia prepara el sopar de cloenda dels actes del 40è aniversari

agrupaments, Catalunya Central

Més d'un centenar de persones ja han confirmat la seva assistència a la festa.

Aquest dissabte 14 de juny, tindrà lloc a la Plaça de l'Església la celebració del 40è aniversari del AEiG Josep Masclans, de Vallbona d'Anoia (Dem. Catalunya Central) amb les famílies de l’agrupament. A les 19:30 hores hi hauran tallers per a tothom i a les 21:30 hores començarà el sopar. La festa acabarà amb una vetllada amb danses i cançons a càrrec del grup Corrandes Animació, on tothom està convidat/ada a participar.

Exposició fotogràfica dels 40 anys de cau

L'exposició s'inaugurà el passat divendres, 6 de juny i es podrà veure durant les properes setmanes a la sala d'exposicions de la casa consistorial. Durant l'acte d'inauguració es va fer una entrega d'obsequis als/les participants que havien col·laborat en accions de micro mecenatge per tal de poder realitzar la celebració.

Una celebració complerta

Els actes de commemoració del 40è aniversari van començar al febrer amb un dinar de germanor. Des de llavors l'agrupament ha celebrat diverses conferències sobre ''El Cau al Món'' amb l'objectiu de mostrar diferents visions sobre les tres opcions de l'escoltisme i el guiatge. Van comptar amb convidats d'excepció com el Pare Manel, que va parlar d'espiritualitat, la doctora en psicologia Maria Jesús Comellas, que va parlar d'educació; i Elena Jiménez, membre de la Junta Nacional d'Òmnium Cultural, que va parlar sobre el país.


Comparteix