Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

16.06.2014

Participem a l’Assemblea General de Som Energia

som energia, assemblea, energies renovables, medi ambient

Assemblea de Som Energia a Girona (14 de juny 2014).
Som Energia Maresme

som energia, assemblea, energies renovables, medi ambient, oriol saltó, àmbit de gestió

Oriol Saltó, responsable de l'Àmbit de Gestió, a l'Assemblea de Som Energia.

Aquest dissabte 14 de juny, l'Àmbit de Gestió va ser a Girona representant MEG a l'Assemblea de Som Energia​, cooperativa de la qual som socis.

L’Assemblea de Som Energia va tenir Girona com a seu central, però també es va fer paral·lelament a diverses seus repartides pel territori, on a través d’internet es podia seguir en directe, intervenir-hi i votar. L’Assemblea també es va poder seguir a les xarxes socials amb l’etiqueta #SomAG2014.
 
Primer va tenir lloc l'assemblea ordinària, per aprovar l'estat de comptes del 2013 i el pressupost del 2014. Després es va fer una assemblea extraordinària on es van escollir els nous membres del Consell Rector de Som Energia, es van aprovar els nous criteris per invertir en nous projectes d'instal·lacions renovables i es va donar llum verda al nou sistema de tarifació dels contractes de subministrament d'electricitat als socis.

Des de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya som socis de Som Energia, per la qual cosa els agrupaments i demarcacions que ho vulguin poden contractar el subministrament d'electricitat a través d’aquesta cooperativa i consumir només energia 100% renovable.
 
Actualment tenen el subministrament contractat amb Som Energia les següents demarcacions i agrupaments:  
Som Energia és una cooperativa que inverteix en la construcció d'instal·lacions de plantes de generació d'electricitat a partir de fonts renovables per abastir el consum d'electricitat de tots els seus socis. Actualment estem molt lluny d'això: som molts socis i encara no produïm prou energia, i l'energia que falta per cobrir el consum de tots els socis la comprem amb certificats de garantia d'origen renovable.


Comparteix