Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

17.06.2014

Taller de lideratge personal i coherència interna

Et vas perdre el taller de l'abril? Ara tornarem a fer un altre, que tindrà lloc del 5 al vespre al 7 de setembre al Centre Escolta Can Palós, a Sant Boi de Llobregat.

Liderar no és gestionar estats d’opinió ni es una combinació de tècniques modernes de comunicació. Liderar és escoltar, valorar, decidir, acompanyar, moure, aixecar, resistir, generar confiança. Liderar és marcar un camí, una direcció.

Tot això comença per un mateix. El líder autèntic lidera apassionadament la seva vida, sap cap on va i què hi va a fer.

En aquest taller et proposem un treball metodològic basat en una sèrie programada d’exercicis que arrenca descobrint els teus valors per, a partir d’aquí, descobrir la teva missió i donar-li força mitjançant una potent i evocadora visualització. 

El treball és individual i respecta la intimitat de cada participant, però gaudint de la companyia dels altres participants del curs.

Formadors:

  • Inma Ferrer: des de fa uns anys dinamitza aquest taller i és formadora a la Formació per a Responsables Associatius de MEG en un tema que l'apassiona: el coneixement d'un mateix i l’espiritualitat. A més, és llicenciada en Medicina i actualment exerceix de coach.
  • Manel Sellarès: és formador a la Formació per a Responsables Associatius de MEG i també fa de dinamitzador d’aquest taller des de fa anys. És enginyer i, entre d’altres ocupacions, combina la seva feina diària amb programes de coaching.
Taller obert a membres de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Acció Escolta de CatalunyaEscoltes Catalans i la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge.

Inscripcions: 


Comparteix