Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

25.07.2014

MEG signa convenis per a recuperar el camí ral de la riera de Les Llosses, al Ripollès

campaments, campaments i més, les llosses, ripollès, camí, recuperació, transport públic

Camí ral de la riera de Les Llosses.
Campaments i Més

El camí recuperat, de 6 km, permetrà arribar a peu des de l'estació de tren de Ripoll fins al terreny d'acampada de La Planassa.

El tram de camí a recuperar connectarà, a més, amb camins ja existents que duen dos terrenys d'acampada més al municipi de Les Llosses, i a 3 terrenys del municipi veí de Borredà (Berguedà), connectant així dues comarques i un total 6 terrenys d'acampada amb una capacitat total de 365 persones.

Per a la recuperació del camí, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya ha signat convenis amb els ajuntaments de Ripoll i Les Llosses. A més, també el Consorci del Ter s'implicarà en el projecte, ja que aquest itinerari encaixa amb el conjunt de rutes que estan promovent per fomentar el desenvolupament territorial de l’àmbit de la conca del Ter. El Consorci aportarà la senyalització del camí, a més d'incloure'l en el seu web, en el què els usuaris poden descarregar-se fitxes de les rutes i els tracks GPS dels camins.

L'accés a peu des del transport públic, i especialment des del ferrocarril, és un dels aspectes millor valorats i demanats pels grups d'entitats de lleure usuàries dels terrenys d'acampada. Amb aquesta actuació, Campaments i Més vol atendre aquesta necessitat tot facilitant l'ús del transport públic per a arribar als terrenys d'acampada.


Etiquetes

Comparteix