Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

27.06.2014

Els Centres Escoltes Can Palós i Mas Olivet reben 2.300 visites en el seu primer any d'existència

centres escoltes, can palos, activitat, taller escolar, natura

Taller escolar al Centre Escolta Can Palós.

L'Aula Natura Can Palós (Sant Boi de Llobregat) i el Refugi Mas Olivet (Maçanet de Cabrenys) han acollit formacions de MEG, sortides d'agrupaments, tallers escolars i activitats de particulars.

Ara fa un any, inauguràvem els centres escoltes de Can Palós, a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), i Mas Olivet, a Maçanet de Cabrenys (Alt Empordà).
 
Durant aquest primer any de funcionament, la masia de Can Palós ha rebut més de 2.000 visites, la meitat de les quals han estat estades amb pernoctació organitzades per agrupaments, esplais, entitats i particulars. Can Palós és una Aula Natura i és una de les quatre peces de la Xarxa d’Equipaments d’Educació per a la Sostenibilitat de Sant Boi.

De les més de 2.000 visites, 1.200 han estat de l’activitat escolar, la pròpia de l’Aula Natura, que va començar al febrer de 2014. Durant el període de febrer-juny 2014 hem realitzat 50 tallers escolars a 15 escoles de Sant Boi amb un nombre total de 1.200 alumnes des de P3 fins a l’ESO. 

Inauguració del Centre Escolta Mas Olivet.

A Mas Olivet hem tingut una ocupació de prop de 300 persones provinents principalment de la província de Girona. Principalment s’hi ha realitzat estades d’agrupaments de MEG amb el desenvolupament d’activitats de formació pròpies.
 
Mas Olivet i Can Palós formen part de la xarxa de Centres Escoltes de MEG. Es tracta d'uns equipaments fets a mida pels escoltes i les guies: són cases que funcionen d’acord amb els valors de l’escoltisme i el guiatge, autogestionades pel grup que s’hi allotja i amb unes instal·lacions respectuoses amb el medi ambient.

Estan a disposició dels agrupaments i altres entitats educatives per fer-hi sortides, formacions o altres tipus d’activitats. Descobreix-los fent clic aquí!


Comparteix