Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

30.06.2014

Concurs de fotografia del Festival de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló

campaments, natura

El Festival de Cinema de Muntanya de Torelló us anima a compartir fotos de muntanya a Facebook i Twitter.

El Festival de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló, un dels més importants del món en el gènere de muntanya i natura, exhibeix els millors films a nivell mundial d'aquest any.

La propera edició tindrà lloc del 14 al 23 de novembre, però per anar fent boca, i aprofitant que amb l’estiu arriben els campaments, podeu participar al concurs de fotografia ràpida per compartir a les xarxes. Consisteix en penjar a Twitter o Facebook imatges de muntanya en qualsevol de les seves vessants: esportiva, paisatgística, cultural, social... i per això els campaments seran l'entorn ideal per fer les vostres fotos.

S’acceptaran fotos capturades amb qualsevol dispositiu digital. Només cal fer-se seguidor del festival a Twitter (@torellomountain) o Facebook (Torelló Mountain Film) i enllaçar la foto a algun dels seus perfils en aquestes xarxes. Podeu penjar tantes fotos com volgueu.

Les tres millors s’enduran una entrada doble per a la sessió de clausura de la 32a edició del Festival. En la selecció hi participaran fotògrafs professionals.

El concurs està obert entre l'1 de juliol i el 30 de setembre.

 Etiquetes

Comparteix