Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

02.07.2014

Vine a la taula rodona sobre els #reptesorganitzatius de les iniciatives socials amb vocació transformadora!

comissariat general, nordoccidental, espais generals, març 2014

Membres del Comissariat General (març 2014).

Des de MEG participem, amb altres entitats i moviments, en un debat sobre els reptes del creixement i la manera d’organitzar-nos, organitzat per l’IGOP (UAB). No t’ho perdis!

Moltes iniciatives socials tenen una capacitat mobilitzadora molt important i estan vivint un protagonisme significatiu o creixent en nombre de persones i de presència al territori. Ara, “fer-se grans” planteja, entre d’altres, un repte molt important des del punt de vista organitzatiu. Com ens organitzem per mantenir els objectius i els valors? Com ens organitzem per no perdre eficàcia mentre guanyem democràcia?
 
Per parlar de qualitat democràtica, equilibri entre ritmes i necessitats dels nodes locals i els ritmes i necessitats globals del moviment o xarxa, encaix entre tècnics i voluntaris i altres reptes organitzatius, aquest divendres tindrà lloc una taula rodona i debat amb el títol “Els reptes del creixement en organitzacions amb vocació transformadora. Reptes organitzatius i estratègies de resposta”.
 
L’acte l’organitza l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per clausurar la tercera edició de la seva Escola d’Estiu. Hi participarà l’administrador general de MEG, en Jordi Valls, juntament amb representants de set organitzacions i moviments socials més.
 
L’acte tindrà lloc divendres 4 de juliol a l’Ateneu La Flor de Maig de Barcelona. És obert a tothom, participa-hi!Comparteix