Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

11.07.2014

Participem a La Marxa i dibuixem junts un país millor

La propera primavera El Camí organitza La Marxa, que pretén recollir, de manera viva i tot caminant, les propostes del poble per començar a construir, amb les idees de tots, un nou país. Es tracta d'un projecte molt ambiciós on la participació de tothom serà la clau de l'èxit.

La Marxa és un instrument de democràcia participativa que s'ofereix al país, a la gent, a les persones, entitats i moviments socials descontents amb l'estat actual per canalitzar un moviment popular, obert, transversal i renovador. És un procés de canvi, de renovació i regeneració i com a tal l'hem de construir entre tots amb noves propostes i forces renovades.

El Camí està treballant per poder comptar amb les grans entitats del país perquè La Marxa sigui una realitat, però per tal que el projecte sigui un èxit, també necessiten de la nostra participació com a amics d'El Camí.

A La Marxa hi pot participar tothom i hi han diferents formes de participació:

  • Caminar: podeu escollir el nombre d'etapes que voleu fer en funció de la vostra capacitat, voluntat i disponibilitat.
  • Assistir a les assemblees: podeu fer arribar les vostres inquietuds i opinions a les assemblees locals i actes que es duran a terme durant el procés.
  • Col·laborar: podeu ajudar en l'organització territorial de La Marxa, oferir recursos de que disposeu per ajudar a millorar el seu funcionament.

Decidiu de quina manera us voleu implicar!

Més informació:
Inici: primavera de 2015 (data pendent de confirmar), seguint l'itinerari d'El Camí en els trams de Catalunya.
Durada:2 o 3 mesos (pendent de confirmar).
Web: http://lamarxa2015.blogspot.com.es/

I recordeu, el 2015, participem a La Marxa!


 Comparteix