Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

14.07.2014

La història de l’agrupament, cara a cara: el 35è aniversari de l’AEiG Cavall Bernat


La cadena de caps del Cavall Bernat from AEiG Cavall Bernat on Vimeo.


aeig cavall bernat, manresa, catalunya central, montserrat, sortida, cim, excursió, famílies

L'agrupament al Cavall Bernat.
AEiG Cavall Bernat

L’agrupament manresà presenta en un vídeo tots els caps que han passat pel cau al llarg de la seva història. Per celebrar l’aniversari també han pujat amb totes les famílies del cau al Cavall Bernat de Montserrat.

Ells mateixos ens expliquen com han anat les celebracions de l’aniversari:

“Som l'Agrupament Escolta i Guia Cavall Bernat i us escrivim perquè aquest curs hem fet 35 anys! Tot just el passat 1 de juny vam donar per finalitzades les diferents festes que hem anat fent per celebrar aquests 35 amb tots els membres imprescindibles del cau: pares, mares, nens, nenes, caps i excaps!

De fet, la celebració va començar, mig tímida, per la calçotada del cau quan els caps van presentar el logo de l'agrupament en format de pegat! I ja des d'aquell dia, tots els caps, nens i nenes del cau se'l van poder cosir a la seva camisa. Més endavant, el 10 de maig, vam anar a pujar amb totes les famílies del cau el Cavall Bernat, a Montserrat! Vam preparar dues rutes: la de pujar fins al peu del Cavall Bernat i altra de més fàcil per aquells encara massa petitons per poder pujar fins al capdamunt de la muntanya que dóna el nom al nostre cau. Va ser una jornada molt bonica i emotiva! Moltes de les famílies, i també algun cap, que van venir aquell dia, no havien pujat mai al Cavall Bernat! Que fos la primera vegada per molts d'ells i elles, encara ho van fer tot molt més emocionant!

I la segona data important, va ser el passat 1 de juny on vam convidar a tots els caps i excaps que han passat mai pel Cavall Bernat a fer una paella al cau! Molts d'ells feia molt que no havien anat al cau, i tots i totes estaven molt emocionats :) Al final de la jornada, vam fer aquest vídeo on es veuen ordenats des dels fundadors fins als caps actuals, tots els caps del Cavall Bernat. A més, la jornada va estar plena de sorpreses! Representacions teatrals, concerts de cançons de cau i una samarreta feta per la ocasió van ser tot de petits detalls que es van anar fent/succeint durant la jornada.”Comparteix