Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

16.07.2014

Un camí de Santiago a favor de Pallapupas

campaments, aeig sant bernat de claravall, pic, benasque, forqueta, olesa, ruta, cim

Els PiC de campaments a Benasque, a punt de fer el cim de la Forqueta.
AEiG Sant Bernat de Claravall

Vincular un repte a una finalitat solidària. Això és el que han fet els trucs de l’AEiG Sant Bernat de Claravall, d’Olesa de Montserrat, que recullen donatius per Pallapupas a través de Mi grano de Arena.

Som un grup de joves que ens hem proposat viatjar fins a Galicia i caminar des de Santiago de Compostela fins a Finisterra, l'últim tram del Camino de Santiago. Per a poder fer-ho només necessitem dues coses: molta energia positiva i tenir un objectiu per aquesta gran ruta. Aquest objectiu és acabar la ruta, impulsats endavant pel prospecte d'haver contribuït a una ONG molt especial com ho és Pallapupas; i això ens aportarà molta energia positiva a tots i a totes.”

Així expliquen el seu projecte "Caminem Santiago - Fisterra" la pàgina Mi Grano de Arena, que permet vincular la travessa que faran a finals d’agost amb donatius a Pallapupas. Aquesta ONG té com a objectiu millorar l’estat físic i mental de nens, nenes i persones grans ingressats en hospitals i centres sociosanitaris, així com de persones amb malalties mentals.

Si us agrada el projecte podeu fer un donatiu a través d’aquesta pàgina o bé contribuir a difondre la iniciativa.
 
Molta sort, trucs!


Comparteix