Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

17.07.2014

Els agrupaments, convidats a ser ambaixadors de La Setmana del Llibre en Català

la setmana, lectura, llegir, llibres, català, llengua, joana raspall, la setmana, appec

Lectura de textos de Joana Raspall.
La Setmana

Les entitats d’educació en el lleure poden comprometre's amb la lectura en català fent-se “ambaixadores” de la mostra, i gaudir de descomptes en la compra de llibres i regals.

Del 5 al 14 de setembre, l’esplanada de la Catedral de Barcelona acollirà la 32a edició de la Setmana del Llibre en Català, la mostra que dóna suport al sector del llibre (editorials, llibreries, entitats culturals...) i a les publicacions periòdiques en català.

S'hi podran veure expositors de 83 segells editorials, 17 llibreries, la Institució de les Lletres Catalanes, el Govern Andorrà i el Quiosc.cat, amb les més de 300 revistes editades en català, entre les quals la revista El Correu. La mostra és un espai per a presentar les darreres novetats i compta amb un extens programa d’activitats culturals (contacontes, lectures en veu alta, espectacles, tertúlies...).

Entre les novetats d’enguany, la Setmana, juntament amb la revista Estris, obre la porta a totes les entitats d’educació en el lleure per esdevenir “ambaixadores” de la mostra i gaudir així de descomptes en la compra de llibres i regals. A més, les entitats interessades rebran un cartell personalitzable (cartell esplais i cartell agrupaments escoltes) amb el seu nom i sortiran com a entitats ambaixadores al web de la setmana, on fins ara només figuraven escoles.

Els agrupaments que hi estigueu interessats podeu escriure un correu electrònic a redaccio@estris.cat i us faran arribar el cartell i els vals de descompte.


Etiquetes

Comparteix