Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

18.07.2014

Últims dies per presentar-se als Premis Francesc Candel de bones pràctiques en integració

casal dels infants, immigració, educació, integració social, premis francesc candel, fundació lluís carulla

Projecte "Barri educador"
Casal dels Infants del Raval

A l'agrupament o la demarcació heu dut a terme un projecte d'integració de persones immigrades? Fins el 23 de juliol podeu presentar l'experiència als Premis Francesc Candel, que reconeixeran 5 bones pràctiques amb 3.000 euros cadascuna.
 

L'onzena edició dels Premis Francesc Candel, convocats per la Fundació Lluís Carulla amb la col·laboració de la Direcció General per a la Immigració del Departament de Benestar Social i Família, reconeixerà cinc bones pràctiques en integració de persones immigrades, amb una dotació de 3.000 euros per a cadascuna. El termini s'acaba el 23 de juliol.

Aquests guardons tenen com a objectiu reconèixer experiències que promoguin i estimulin la integració a la societat catalana de les persones estrangeres immigrades a Catalunya i que afavoreixin el civisme, la convivència, el coneixement del país d'acollida, la sensibilització sobre la cultura de la immigració, la participació de dones i joves immigrants, així com una visió positiva de la immigració als mitjans de comunicació.

S'hi poden presentar entitats i institucions que duguin a terme activitats a Catalunya. Per optar als premis cal emplenar el formulari d’inscripció que es troba en aquesta pàgina web. La documentació que s’adjunti pot ser en format pdf, doc, ppt, clip de vídeo publicat a Youtube o Vimeo, fotografies en format jpg o enllaç Flickr, i slideShare publicat en qualsevol entorn. Si algun material no el teniu disponible en format digital, el podeu enviar per correu postal a l'adreça que trobareu al web. 

A l'apartat Bones pràctiques del web dels premis hi trobareu exemples de projectes presentats i guardonats en edicions anteriors. Animeu-vos a presentar-vos-hi!

 


Comparteix