Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

24.07.2014

No has pogut anar de campaments? 6 idees per distreure't!

campaments, abraçada, nen, cap, aeig ivarsenc, ivars d'urgell

Un nen i una cap de l'agrupament d'Ivars d'Urgell.
AEiG Ivarsenc

Portes una cama enguixada? T'ha agafat un súper constipat d'última hora? Si pel que sigui, al final no has pogut anar de campaments amb la teva unitat, et donem idees per què des de casa puguis seguir sentint l'escalfor dels companys del cau!

Perdre's els campaments fa ràbia, però aquí no s'acaba el món. Mira't el cantó positiu de les coses! 

I quina és la part bona? Doncs... et proposem algunes coses que pots fer durant aquests dies (tinguis l'edat que tinguis!):
  • Converteix-te en el periodista de la unitat. Digues als companys que et passin la informació i actualitza el web, el blog o les xarxes socials perquè tothom sàpiga com els va.
  • Què li explicaries sobre al cau a algú que no hi ha anat mai? Perquè t'agrada anar-hi? Què és allò més important que hi has après? Quin ha estat el teu millor moment? Explica'ns la teva experiència i la publicarem a la pàgina Vine al cau! Ens pots enviar el text (breu) i una foto teva on surtis somrient i mirant a càmera (amb el fulard posat!) a comunicacio@escoltesiguies.cat.
  • Busca inspiració i pensa idees i projectes per fer el curs vinent amb la unitat. Potser col·laborar amb la iniciativa de La Marxa? Convertir-vos en ambaixadors de la lectura en català
  • Segueix-nos a Facebook i Twitter: estaràs al dia de l'escoltisme i el guiatge i veuràs què estan fent altres unitats i agrupaments!
  • Què ha passat a l'escoltisme i el guiatge durant aquest curs? Aprofita per llegir-te les notícies, entrevistes i articles d'opinió que hem publicat al web.
  • Fes una sorpresa als companys i companyes i vés-los a buscar a la tornada dels campaments!
I somriu! Escolta se n'és per tota la vida: ens esperen molts campaments per davant!


Via Scouts.es.


Etiquetes

Comparteix