Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

04.08.2014

Col·laborem a senyalitzar "El camí", una ruta que recorre el país a peu

aeig flos i calcat, el camí, girona, país, territori, ruta

Senyalitzant "El Camí", 27 de juliol de 2014.
AEiG Flos i Calcat

L'AEiG Flos i Calcat col·labora amb aquesta ruta de senderisme cultural que recorre els territoris de parla catalana i que se senyalitza de forma participativa. Escoltes i guies d'altres agrupaments també hi han posat el seu granet de sorra!

"El Camí" és una ruta per fer a peu que recorre totes les comarques i illes de parla catalana. Un recorregut per la cultura, la història, el paisatge i l'esperit de la nostra terra, que va enllaçant els pobles, unint tots els caps de comarca.

Està pensat per a tots els públics i edats, amb un nivell de dificultat majoritàriament baix, si bé hi ha trams de nivell mig i, fins i tot, algun d'alt. El nivell també se'l pot incrementar cadascú al seu gust incrementant o reduint la llargària de les etapes.
 
L'AEiG Flos i Calcat d'Arenys de Mar hi col·labora fent de vetllador del tram del seu municipi, des de Caldetes fins a Arenys de Munt. El passat diumenge 27 de juliol van senyalitzar el tram, tot enllaçant El Camí a l'Alt Maresme.

Els vetlladors són l'ànima d'El Camí de cada municipi; s'encarreguen de senyalitzar i repassar un o dos cops l'any la senyalització del teu tram. Altres agrupaments també han participat en aquesta iniciativa, per exemple, l'AEiG Pla de l'Estany. Si voleu fer-vos vetlladors d'El Camí, podeu consultar tota la informació a la seva pàgina web

Aquí podeu veure un reportatge sobre com van senyalitzar una etapa d'El Camí a Cardedeu, amb la col·laboració de l'agrupament escolta del poble: 
 


Comparteix