Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

05.08.2014

Fem un projecte d'aprenentatge servei en l'àmbit de les finances ètiques?

aeig sant sadurní, desnonaments, habitatge, bancs, dibuix, taula

Activitat sobre els desnonaments.
AEiG Sant Sadurní

El Centre Promotor d'Aprenentatge Servei, en col·laboració amb Oikocrèdit, ofereix suport a entitats que vulguin fer projectes d'aps sobre finances ètiques amb joves. El 17 de setembre a Barcelona presentaran la iniciativa.

Aquests suports van dirigits a centres i institucions educatives de l'àmbit formal i no formal, així com a entitats socials no lucratives de Catalunya, que es proposin desenvolupar projectes d'aprenentatge servei en l'àmbit de les finances ètiques durant el període 2014-2015. 

L'objectiu de la iniciativa és impulsar el desenvolupament de projectes d'aps en aquest àmbit, "amb la convicció que és oportú apropar aquests projectes als joves, ja que les entitats de finances ètiques treballen per obtenir beneficis socials finançant activitats econòmiques que tinguin un impacte social positiu".

El proper 17 de setembre a les 18h, a l'Arts Santa Mònica de Barcelona (Rambla, 7), es farà una jornada per presentar aquests suports. Al web del Centre Promotor hi trobareu més informació i el formulari per inscriure-us a la jornada.


Comparteix