Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

08.08.2014

Fem el Balanç Social 2013 amb la Xarxa d’Economia Solidària

economia solidària, xes, ensenya el cor, campanya

"Ensenya el cor", campanya del balanç social 2013.
Xarxa d'Economia Solidària

MEG és una de les 70 organitzacions de l’economia solidària que han fet el balanç social, una eina que mesura les aportacions a la societat fetes per l’entitat.

Per tal de fer visible el compromís social de les cooperatives i altres entitats d’economia solidària, i alhora per aprofundir-lo, des del 2008 la Xarxa d’Economia Solidària (XES) promou que les organitzacions d’aquest sector confeccionin anualment el seu balanç social complementari al balanç comptable.

Per balanç social entenem un document on descrivim i mesurem les aportacions a la societat fetes per una organització al llarg d’un exercici. El balanç social avalua amb una bateria de 46 d’indicadors els sis àmbits següents: democràcia, igualtat, compromís ambiental, compromís social, qualitat laboral i qualitat professional.

La campanya "Ensenya el cor" per dur a terme el Balanç Social 2013 s’ha tancat amb més participació que mai. N’hem format part 70 organitzacions que englobem un conjunt de 56.000 persones i donem feina, aproximadament, a 1.900 treballadores i treballadors. 

Podeu consultar el Balanç Social de MEG al document adjunt.


Comparteix