Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

20.08.2014

Èxit del Piocam 2014, primer campament internacional d’estiu organitzat per 4vents

El 17 d’agost va finalitzar el Piocam 2014 a la finca Escolta de s’Hort de Son Serra de Mallorca.

Durant 12 dies, quasi bé 12 agrupaments i prop de 400 participants de Catalunya, València, Mallorca, Menorca i Alemanya han conviscut, compartit coneixements, experiències, aprenentatges, conegut altres cultures... i han fet amistat. Sempre amb l’objectiu comú de deixar el món millor de com l’han trobat.

Els participants del campament han realitzat tallers, projectes socials, ambientals i culturals, jocs, rutes, tasques de voluntariat i descobertes arreu de l’illa de Mallorca. Però sobretot ho han passat molt bé!

Amb el lema “Explora el passat per entendre el present i construir el futur”, la trobada ha estat una tornada enrere en el temps per conèixer els nostres orígens i reflexionar sobre el present, una experiència de gran utilitat per plantejar-se nous reptes dins l’escoltisme i el guiatge.

El Piocam 2014 ha estat organitzat per 4vents, el projecte de col·laboració entre les associacions escoltes i guies de Catalunya, Menorca, Mallorca, País Valencià i l'Alguer, amb la coordinació d’Eurotrànsit, una xarxa de voluntaris escoltes i guies de diferents països europeus.

Aquest Piocam 2014 de ben segur ha deixat un record gratificant en els Pioners i Caravel·les que han gaudit d’aquesta magnífica l’experiència i els ha ajudat a evolucionar com a persones.


Comparteix