Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

18.09.2014

15 joves de l'AEiG Sant Cugat de Salt han col·laborat en el primer camp de treball escolta de la ciutatHa tingut lloc entre el 3 i el 17 d’agost. Ha estat de temàtica social i ha tingut com a lema "Un Salt a la diversitat!"

Ho han fet en en col·laboració amb el projecte Juguem! basat en tenir monitors a patis i places del municipi de Salt per possibilitar que nens, nenes i joves tinguin accés a activitats de lleure.
 
Al camp de treball hi han treballat des de la metodologia escolta, on els participants han desenvolupat el seu propi projecte, que ha consistit en apropar la cultura catalana als joves a través del ball de bastons. L'últim dissabte del camp van preparar un taller/ball per als nois del projecte Juguem!.
 
Al camp de treball s’ha incidit en tres eixos: el social, el comunicatiu i el vincle amb la natura. Algunes de les activitats que han realitzat han estat fer programes a Radio Salt, conèixer i estimar les deveses, una bicicletada, una descoberta, i la creació d’un mural, entre d’altres.


 
Els joves que hi han participat han pogut conèixer gent de la seva edat, amb els mateixos interessos i han tingut l’oportunitat per trencar amb la rutina tot descobrint nous entorns. Han realitzat activitats voluntàries i desinteressades, que han combinat treballs voluntaris i servei a la comunitat amb activitats de lleure i culturals.
 
Els camps de treball són organitzats per entitats i associacions juvenils, amb el suport de la Direcció General de Joventut. Combinen el lleure amb el servei a la comunitat, bé ajudant persones, bé protegint la natura, bé recuperant el patrimoni, etc.
 
 
Més informació a:
Web del camp de treball del cau de Salt:
Twitter: twitter.com/caudesalt
YouTube: Canal del cau de Salt
 
Col·laboradors:
Associació Naturalista El Blauet
Radio Salt


Comparteix