Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

29.08.2014

Es busquen esplais i caus per ser ambaixadors de la Setmana del Llibre en Català

país

Una de les darreres edicions de la Setmana del Llibre en Català.

Els esplais i agrupaments escoltes podran gaudir de descomptes en la compra de llibres i regals durant La Setmana, que tindrà lloc del 5 al 14 de setembre a Barcelona.

A canvi, les entitats interessades rebran un cartell personalitzable (cartell esplais i cartell agrupaments escoltes) amb el seu nom i sortiran com a entitats ambaixadores al web de la setmana, on fins ara només figuraven escoles.

Es tracta d’una iniciativa impulsada conjuntament per La Setmana i la revista Estris. Els esplais, caus i agrupaments escoltes interessats podeu escriure un correu electrònic a redaccio@estris.cat i us faran arribar el cartell i els vals de descompte.

És la 32a edició de la Setmana del Llibre en Català, la mostra que dóna suport al sector (editorials, llibreries, entitats culturals...) del llibre i les publicacions periòdiques en català, tindrà lloc a l’esplanada de la Catedral de Barcelona.

A banda dels 103 expositors que es podran visitar, també s’hi presentaran les darreres novetats i hi haurà un extens programa d’activitats culturals (contacontes, lectures en veu alta, espectacles, tertúlies...).


 Comparteix