Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

04.09.2014

S’obre la convocatòria dels XI Premis d’Educació en el Lleure

reconeixements

L’AEiG Montpalau de Pineda, guardonat als Premis d'Educació en el Lleure de la Fundació Lluís Carulla
AEiG Montpalau

Fins el 10 de desembre us podeu presentar a la 11a edició d’aquests guardons que convoca la Fundació Lluís Carulla amb el suport de la Direcció General de Joventut, de la Generalitat de Catalunya i del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC).

La Fundació Lluís Carulla convoca aquests guardons que reconeixen projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure.

Així, es donaran 6 premis de 4.000 euros cada un: 2 per a nous projectes; 2 per a treballs que presentin el resultat d’una experiència ja realitzada; 1 en reconeixement a la trajectòria d’una entitat en el camp de l’educació en el lleure i, finalment, 1 per a la millor experiència o el millor projecte presentats, que sigui fet per joves i/o adreçat a joves, ofert per la Direcció General de Joventut. El termini de presentació de propostes finalitza el 10 de desembre de 2014.

S'atorgaran a projectes i experiències d’educació en el lleure que tinguin en compte i afavoreixin el sentiment de pertinença i el coneixement del país des d’un punt de vista lingüístic, cultural, geogràfic i històric. Es valoraran, així mateix, iniciatives que integrin el servei a la comunitat i l’aprenentatge de competències, habilitats i valors.

Un dels guardonats en la desena edició dels Premis va ser l’Agrupament Escolta i Guia Montpalau (Pineda de Mar) amb el projecte "L'Aplec de l'Erola, la renaixença d'un poble del Montnegre". Us animem a participar-hi!

Per més informació consulteu el web de la Fundació Lluís Carulla.


Comparteix