Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

09.09.2014

Ajudem el cau de La Garriga a construir una escala

vallesmaresme, la garriga, aeig mossèn jaume oliveras, festa, trobada, rotllana, dansa

Membres de l'agrupament de La Garriga.
AEiG Mossèn Jaume Oliveras

L’AEiG Mossèn Jaume Oliveras necessita diners per construir una nova escala al seu local, on no poden traslladar-se perquè no compleix la normativa.

L’agrupament està ubicat en un local “gairebé ideal”, una casa que l’Ajuntament de La Garriga els ha cedit per tres anys. Però no poden utilitzar-lo perquè l’escala que hi ha no compleix les condicions necessàries que marca la normativa.

Per poder utilitzar-lo, l’agrupament ha de construir amb els seus diners una nova escala, pressupostada al voltant dels 11.000 euros. S’han esforçat per recaptar diners de diferents maneres, fent extra jobs (vendre pastissos, samarretes...), però no n’han aconseguit prou. Per això han creat una pàgina a la plataforma Indiegogo per recollir aportacions de totes les persones que vulguin col·laborar-hi.

El cau de la Garriga va néixer el 1978 i durant 36 anys ha superat les adversitats i ha aconseguit aportar als infants experiències molt importants. Han realitzat projectes molt diversos, com la construcció d'una escola a Nicaragua, proveint-la d’ordinadors i llibres; o bé les curses de “carricoches” pel poble o l'organització cada any de la festa de primavera de La Garriga.

Tal i com expliquen ells mateixos:

“Us demanem que col·laboreu amb la il·lusió de tantes persones i ens ajudeu a  construir l’escala que graó a graó portarà molts nens cap a la vida adulta amb uns valors positius que es perpetuaran. Ajudeu-nos a fer possible un lloc on els nens trobin respostes a preguntes que l’edat comporta, on puguin jugar i riure.”

Trobareu més informació del projecte i com fer donacions en aquesta pàgina.Comparteix