Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.09.2014

El Joc de l’escoltisme i el guiatge, una nova eina per explicar què fem al cauEl Joc de l'escoltisme i el guiatge

Vol ser una manera senzilla, divertida i pràctica d’engrescar nens i nenes i futurs caps a apuntar-se al cau aquest curs i donar a conèixer l’escoltisme i el guiatge.

Com resumir en cinc minuts què fem al cau i perquè val la pena apuntar-s’hi? Com transmetre les experiències que hi vivim a algú que mai hi ha participat? Com explicar què diferencia l’escoltisme i el guiatge d’altres propostes de lleure? Sabem que no és una tasca fàcil, però ara tenim una nova eina que ens pot ajudar a aconseguir-ho: el Joc de l'escoltisme i el guiatge.
 
En lloc del tradicional tríptic, es tracta d’un joc de paper, basat en el conegut “Quatre sabaters”. Muntar-lo és molt senzill i, per facilitar-ho encara més, els doblecs ja estan marcats i al darrere trobareu les instruccions per plegar-lo.
 
Podem convidar la gent a jugar-hi de la manera clàssica o simplement a fer-hi un cop d’ull i descobrir què s’hi amaga. També el podem donar desplegat i animar la persona que el munti, per gaudir i informar-se tot construint el joc. Conté informació molt genèrica i pot servir com a punt de partida per una explicació més detallada o per resoldre possibles dubtes tot xerrant.
 
A la part del darrere hi ha un espai que podem personalitzar amb les dades de contacte del nostre agrupament o la informació que desitgem. És tan fàcil com imprimir un full d’etiquetes i després enganxar-les-hi. A l’Espai del cap hi trobareu les plantilles per personalitzar les etiquetes.
 
Per qualsevol dubte us podeu dirigir a comunicacio@escoltesiguies.cat.

També trobareu el joc de l'escoltisme i guiatge en digital a l'Espai del cap 
(https://www.escoltesiguies.cat/espai-del-cap/documents/categoria/per-donar-nos-a-coneixer). Comparteix