Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

03.10.2014

“Som caps, som futur”: el 22 i 23 de novembre, Assemblea General a Barcelona

assemblea

La Demarcació del Barcelonès acull aquest any la 38a Assemblea General Ordinària (AGO) de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

El plenari de l’Assemblea tindrà lloc diumenge 23 de novembre al Barcelona Teatre Musical (BTM). Dissabte 22, la Demarcació del Barcelonès organitzarà activitats lúdiques per a les persones assistents.

Al llarg d’aquest divendres 3 d’octubre s’enviarà per correu electrònic la primera convocatòria a totes les persones afiliades. Aquest any, per primer cop i segons es va aprovar a l’Assemblea General anterior, els i les caps de primer any també tindran dret a vot (sempre i quan estiguin afiliats o afiliades en el moment d’enviar la primera convocatòria). Vint dies abans rebreu també per correu electrònic la documentació relativa als punts de l’ordre del dia, el plànol i els horaris del cap de setmana.

Tota la informació sobre l’Assemblea General Ordinària s’anirà penjant al web www.escoltesiguies.cat/assemblea. De moment hi podreu trobar l’ordre del dia provisional. Properament hi trobareu també el formulari per prescriure-us-hi i tota la informació sobre les activitats del cap de setmana.

Som participació, som servei, som compromís, som crítics... Som caps, som futur!
 


Comparteix