Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

06.10.2014

Error del sistema: nen jugant al carrer!La campanya “Canvia el xip!” vol lluitar contra els estereotips de la immigració. Han llançat un primer vídeo que desmunta la frase racista "El carrer està ple de ‘moros’".

L’objectiu de la campanya, que impulsa la Fundació Atlas d’Igualada, és afavorir les actituds positives i integradores envers la diversitat sociocultural. L’entitat treballa des de fa més de 15 anys per la convivència entre persones autòctones i persones nouvingudes.

​El projecte “Roda el món” el gestiona un equip de voluntaris i voluntàries que cada any se centren en un tema concret. Aquest cop s’han decidit a sensibilitzar la població sobre els estereotips de la immigració amb la campanya “Canvia el xip!”. Per això, faran una sèrie de videoclips que desmunten frases racistes tòpiques i també organitzen tallers gratuïts pels centres escolars d’Igualada.

La Fundació Sociocultural Atlas d’Igualada és la que va dur a terme fa uns mesos l'acció 'Jo també sóc d'Igualada', un vídeo de resposta a la campanya de Plataforma x Catalunya que instava a recollir aliments “només pels de casa”.


Comparteix