Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

07.10.2014

Arrenquem el curs amb dos nous agrupaments

agrupaments

AEiG Vacarisses

L’escoltisme i el guiatge arriben a Torrella de Montgrí i Vacarisses.

El municipi de Torroella de Montgrí compta des d’aquest curs 2013-2014 amb un agrupament escolta i guia afiliat a Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Es tracta de l’AEiG Montgrí, que forma part de la Demarcació de Girona.

De la mateixa manera, el municipi de Vacarisses compta també amb un nou agrupament. És l’AEiG Vacarisses i forma part de la Demarcació del Vallès/Maresme.

Tal com ens diuen els joves que han creat el nou agrupament a Vacarisses:

Som un grup de joves del poble de Vacarisses que vàrem veure la carència d'activitats per a nens i joves. Degut a aquesta necessitat ens vam embarcar en aquest projecte perquè els nanos puguin gaudir i descobrir el seu poble i el seu entorn d'una manera lúdica i diferent, on podran compartir i aprendre valors que manquen a la nostra societat. L'equip de caps hem emprès aquest projecte amb molts ànims, molta il·lusió i moltes ganes de treballar perquè els nanos s’involucrin amb les mateixes ganes i motivació. Sobre tot agrair a totes les persones, entitats i pares que han confiat i ens han ajudat a poder arribar fins on estem ara.

 
Estem segur que viuran experiències inoblidables. Benvinguts!


Comparteix