Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

10.10.2014

Curs gratuït per fer l'agrupament més sostenible ambientalment

És una formació pràctica que us donarà eines per aplicar criteris de sostenibilitat ambiental al dia a dia del cau i us servirà per elaborar el pla d'ambientalització de l'agrupament.

El curs porta per títol Ambientalització de les entitats i dels seus projectes i activitats i l'organitza la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC), de la qual som membres des de MEG, dins del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya impulsat pel Departament de Benestar Social i Família.

Aquest curs pretén donar eines per aplicar criteris de sostenibilitat ambiental en la gestió diària de les entitats, sigui quin sigui el seu àmbit d'actuació. Es tracta d'una formació pràctica que servirà per elaborar el pla d'ambientalització de l'entitat.

Les persones membres de MEG, com que formem part de la XVAC, tenim la inscripció gratuïtaUs hi podeu inscriure a través d'aquest formulari.
 
El curs serà els dies 16, 23, 30 d'octubre, de 17 a 20:30h a l'Aula Ambiental del Bosc de Turull (Passeig de Turull, 2) de Barcelona. Amb transport públic hi podeu arribar amb metro L3 (Vallcarca) i autobús 27 i 87.

Més informació en aquesta pàgina web.


Etiquetes

Comparteix