Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

14.10.2014

Acció Escolta de Catalunya ens convida als seus Campaments Generals

aec, accio escolta, kabila, trobada, agrupaments,

Trobada Kabila 2013.
Acció Escolta de Catalunya

L'entitat escolta ens anima a assistir a una trobada prèvia el proper 17 d'octubre, on explicaran els detalls del projecte, obert a les persones interessades a participar-hi com a cap o com a voluntàries (staff).

Aquesta és la 3a edició dels Campaments Generalsuna gran activitat que organitza Acció Escolta de Catalunya (AEC) de manera periòdica cada 4 o 5 anys. La propera edició tindrà lloc del 2 al 6 d'abril de 2015 en un terreny d’acampada situat a Guardiola de Berguedà.
 
Als Campaments Generals tots els i les membres d’AEC i altres escoltes d’arreu comparteixen un projecte conjunt durant aquests dies; una vivència inoblidable. Un espai on realitzar plegats activitats, jocs, servei, debats i viure una aventura com mai s’ha vist a Catalunya!
 
Les persones interessades en participar-hi com a caps o com a voluntàries (staff) estan convidades a una trobada que tindrà lloc el proper 17 d'octubre a les 20h a l'Espai Jove La Fontana (Barcelona)El projecte està obert a tota la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge (FCEG). La intenció d'Acció Escolta és fer d'aquests Campaments Generals un gran esdeveniment de l'escoltisme català!

Més informació al document adjunt.


Etiquetes

Comparteix