Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

13.10.2014

6 raons per participar al calendari escolta i guia (termini ampliat!)

Encara sou a temps de demanar el calendari escolta i guia pel vostre agrupament i enviar fotos per sortir-hi!

  1. Per evitar allò de "sempre hi surten els mateixos". Diuen les males llengües que a les publicacions de MEG sempre hi surten fotos dels mateixos agrupaments... Us heu preguntat mai per què? Proveu d'enviar-nos fotos ben fetes i amb prou resolució i a veure què passa... ;-)
  2. Per planificar el curs juntament amb la unitat. Quin millor lloc que el calendari escolta i guia per apuntar les dates de les sortides, les festes de l'agrupament, les dates clau del vostre projecte...? El podeu tenir penjat a la vostra sala perquè tothom el pugui veure.
  3. Per mantenir viu l'esperit de l'"Eix del curs". Quan arribi el gener, faci un fred que peli i anar a caminar per la muntanya sembli una aventura només a l'abast dels grans alpinistes, el calendari ens recordarà que l'Eix del curs d'enguany és "Excursionisme i muntanya". A posar-se les botes i amunt!
  4. Per fer uns "calerons" de manera senzilla. Si heu provat de fer pastissos per vendre i sempre queden cremats i durs com una sabata, els calendaris són l'"extrajob" que necessiteu per recollir diners amb la unitat i poder fer aquells campaments o aquell projecte que tant us motiva!
  5. Per portar la proposta escolta i guia a dins de moltes cases. Ara queda lluny, però a finals d'any a molta gent li agafa la "calendaritis" i necessita penjar a la paret alguna cosa per organitzar-se els propers mesos. Què millor que un calendari escolta i guia ple de paisatges bonics i somriures màgics?  Les mares, els tiets, les veïnes, els amics: ningú podrà negar-se a comprar-vos un calendari!
  6. Per què hem ampliat els terminis per participar-hi: podeu enviar fotos fins el 19 d'octubre i demanar calendaris fins el 26 d'octubre. Trobareu tota la informació sobre com podeu fer-ho en aquesta notícia. Ja no teniu excusa! ;-)


Etiquetes

Comparteix