Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

24.10.2014

Recollim telèfons mòbils vells per a la Fundació MonaNo us perdeu el vídeo de la campanya per recollir mòbils entre els agrupaments de l'equip Ambienta’t de la Demarcació de Girona. Participeu-hi, hi ha premi!

L'equip de natura de la Demarcació de Girona, Ambienta't, promou la campanya de recollida de mòbils a benefici de la Fundació Mona entre els agrupaments de la Demarcació.
 
El mes de març d’aquest any la comissió va repartir entre els agrupaments de la Demarcació unes caixes per posar els telèfons que recollissin. Ara arriba el moment d'intensificar la recollida, ajuntar-los tots i portar-los a la Fundació Mona. De cara a l'Assemblea de Demarcació faran la recollida i també donaran premis! Animeu-vos a participar i fins i tot si s'escau a fer-ho com a projecte d'unitat. Val la pena!
 
La Fundació Mona es dedica al rescat i la rehabilitació de primats i té un centre a Riudellots de la Selva. La campanya de recollida de mòbils vells té un doble objectiu: d’una banda, els revenen per aconseguir donatius per ajudar a cobrir les despeses del centre; de l’altra, volen contribuir a sensibilitzar la població sobre la necessitat de reutilitzar el coltan, un mineral que s’utilitza per la bateria d’aquests aparells.
 
Des de la comissió Ambienta’t explicaven què pretenen impulsant aquesta campanya:

“Esperem, d'aquesta manera, eixamplar la nostre tasca, que els agrupament puguin treballar-ho des dels seus caus i que entre totes i tots contribuïm a deixar el món millor de com l'hem trobat!”

Aquí trobareu més informació sobre la campanya de recollida de mòbils de la comissió Ambienta’t.


Comparteix