Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

25.10.2014

Participem a les 5es Jornades d’Intercanvi d’Experiències d’Aprenentatge ServeiL’AEiG Xaloc de Tarragona i l’AEiG Sant Cugat de Salt presentaran projectes en aquestes jornades a nivell català. Si voleu anar-hi, encara hi sou a temps! 

Les jornades les impulsa el Centre Promotor d’Aprenentatge Servei i volen ser un espai de trobada, reflexió i diàleg entre persones professionals o voluntàries que estan interessades i treballen en projectes d'aprenentatge servei des de diferents àmbits.

Seran el proper divendres 7 de novembre a partir de les 4:30 de la tarda a Barcelona. Estan obertes a tothom qui hi vulgui participar, la inscripció és gratuïta i es pot fer a través d’aquest formulari.

Des de MEG hi participem activament des de fa anys presentant-hi experiències i projectes dels agrupaments. Aquest cop els projectes i experiències que hi presentarem són:
  • Desperta Tarragona, de l’AEiG Xaloc de Tarragona. És una de les dues experiències que es presentarà a les 17:30h.
  • L’ApS en els camps de treball, a càrrec de l’AEiG Sant Cugat de Salt. És un dels continguts de l’Àgora d’experiències que tindrà lloc a les 19h.
Per més informació sobre les jornades, consulteu aquesta pàgina web.


Comparteix