Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

11.11.2014

Aquesta AGO, fem el #kamacu a Barcelona!


Demarcació del Barcelonès

Descobreix una Barcelona lluny dels estereotips. Fes-te una foto amb els “kamacus” que trobaràs a les activitats de dissabte i comparteix-la a les xarxes!

La Demarcació del Barcelonès, que acull aquest any l’Assemblea General Ordinària (AGO) de MEG, ens convida a descobrir una cara diferent de Barcelona i l’Àrea Metropolitana.

Més enllà de la ciutat del Modernisme, de “Barcelona, birra i platja”, la ciutat on tot s’hi val; hi ha la de l’associacionisme, la de la cultura de la ciutat i el context on desenvolupen el dia a dia dels caus.

Als espais on es fan les activitats de dissabte hi trobaràs diferents “kamacus”, unes imatges dels edificis i llocs més emblemàtics de la ciutat per tal que puguis fer per un dia el turista a Barcelona i donar-ho a conèixer a tot el món.

L’objectiu principal dels “kamacus” és oferir una visió amb humor de la concepció que es té dels habitants de Barcelona, apel·lant als típics i tòpics que s’estenen al llarg de la geografia catalana: pixapins, llepaesfalts, no teniu muntanya... animant el participant a fer el turista per un cap de setmana.

Junt amb aquests estereotips autoreferents, també hi afegim una visió crítica de la Barcelona que es pretén donar a conèixer i la que no tots els ciutadans i ciutadanes compartim.    

Fes-te la foto i no oblidis compartir-ho a les xarxes socials amb el hashtag #kamacu!Comparteix