Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

14.11.2014

Us animeu a anar a buscar la Llum de la Pau?

llumdelapau, espiritualitat, pau, logotip

"Créixer en pau" és el lema de la Llum de la Pau 2014.

Estem buscant un agrupament que vulgui anar a buscar la Llum de la Pau per portar a Catalunya aquest símbol de la pau i la fraternitat escolta.

La Llum de la Pau de Betlem és una flama que, cada any quan s’acosta Nadal, els escoltes i guies d’arreu del món escampem per pobles i ciutats per simbolitzar la pau que esperem que arribi a tots els racons del nostre planeta.

Cada any un agrupament de MEG va a buscar-la i la porta a Catalunya, on fem un acte de rebuda i des d’allà escampem la flama arreu. Aquest any l’acte està previst pel proper 14 de desembre i tindrà lloc al territori de la Demarcació Nord-Occidental.

Hi ha dues possibilitats anar a buscar la Llum, en funció d’allò que us vagi millor:
  • Possibilitat 1: Anar a buscar la Llum de la Pau a Viena, on es fa l'acte central per repartir la Llum arribada de Betlem a totes les associacions del món que la vulguin repartir pels seus agrupaments i territoris.
  • Possibilitat 2: Anar a buscar la Llum de la Pau a Nimes (França), on ens coordinem amb un agrupament d'Scouts de France que l'haurà anat a rebre a Viena.
En cas que hi estigueu interessats, com més aviat millor, podeu enviar un correu a l’Àmbit d’Espiritualitat (ambit.espiritualitat@escoltesiguies.cat), i a partir d'aquí mirarem de gestionar i coordinar aquest viatge. MEG es farà càrrec d’una part del transport.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!


Comparteix