Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

21.11.2014

S'apropa l'acte de rebuda de la Llum de la Pau

Ja falta poc perquè arribi a casa nostra la Llum de la Pau, un símbol nadalenc dels escoltes i les guies d'arreu del món. És una bona oportunitat per treballar l'espiritualitat al cau, i una manera d'escampar l'esperit escolta i guia als nostres pobles i barris!

L'acte central de rebuda de la Llum de la Pau tindrà lloc el 14 de desembre del 2014 a les 16h a la Plaça Ramon Folch de Bellpuig (Lleida) en un acte obert a tothom. Des d’allà, la flama escamparà simbòlicament pau i esperança a altres llocs de Catalunya.

Una llum petita d’una espelma plena de simbolisme, representa l’esperança i la fe de milers de persones que posen el seu granet de sorra per millorar el món.
 
És un dels moments més especials de cada curs, una celebració carregada d’alegria i joia però també de reflexió per aconseguir la pau.

En cas que organitzeu algun acte, podeu fer-nos arribar la informació a través del formulari que hi trobareu i el publicarem al mapa d’actes. Podeu fer difusió de l'acte descarregant-ne aquests cartells.

Podeu treballar el tema de la Llum de la Pau d'enguany, "Créixer en pau", amb els materials pedagògics que podeu descarregar aquí.


Comparteix