Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

28.11.2014

Gràcies a tots els agrupaments que ens heu enviat fotos pel calendari

4vents, eixdelcurs

Calendari 2015

Amb l’Eix del Curs "Excursionisme i muntanya", el calendari conté fotos fetes pels agrupaments de 4vents, el projecte de col·laboració entre associacions escoltes i guies de Catalunya, Menorca, Mallorca, País Valencià i l'Alguer.  

Fa un parell de mesos vam fer una crida perquè els agrupaments enviéssiu fotos per al calendari de l'any 2015. Estem realment contents i contentes amb la quantitat i qualitat de les fotos que hem rebut de més de 40 agrupaments! GRÀCIES!

Ens agradaria seguir rebent fotos vostres per utilitzar-les durant el curs a diferents notícies, materials, publicacions... A la notícia "10 consells per fer bones fotos de campaments" hi trobareu més idees!.

Altres elements importants a tenir en compte:
  • És imprescindible que us assegureu que des de l’agrupament disposeu del permís d’imatge signat de totes les persones que apareixen a les fotos.
  • Cal que les fotos tinguin una bona resolució perquè no apareguin pixelades quan s'imprimeixin els calendaris.
  • Les fotos han d'anar acompanyades pel nom de l'autor/a, l'agrupament i un contacte amb la persona (mail o telèfon).
  • Envieu-les al Servei de Disseny i Comunicació (comunicacio@escoltesiguies.cat), preferiblement a través de serveis com We TransferDropbox o similars. Recordeu d’indicar-nos el nom de l'autor/a, l'agrupament i un contacte amb la persona (mail o telèfon).
D'altra banda, us informem també que el calendari es pot comprar a Brownsea. Podeu fer la vostra comanda a través d'aquesta pàgina o bé a info@brownsea.net
 
La natura és el lloc bo on els escoltes i les guies desenvolupem amb plenitud els nostres ideals i projectes. Des dels inicis, l'excursionisme ha estat la via fonamental que ha sostingut aquesta màgica relació amb la natura i tanmateix les últimes generacions ens hem perdut una mica pels senders de la modernitat. Recuperar l'essència de les excursions tot encaixant-ho amb la realitat d'avui en dia, un repte fascinant.

 

 

 Comparteix