Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

04.12.2014

Aquests són els experts en lideratge que intervindran a la FORA

fora, formacions, ponència, manlleu, comunitats d'aprenentatge, educació inclusiva


MEG

Dissabte 13 de desembre fem el Seminari d'Hivern de la Formació per a Responsables Associatius (FORA), que s'organitza entorn al lideratge personal, organitzacional i social. Vols saber quins ponents hi participaran?


Pepe Menéndez
Especialista en temes de formació permanent del professorat referits a l’àmbit de desenvolupament de projectes, innovació educativa en TIC i gestió del canvi, cosa que l’ha portat a aprofundir en el lideratge educatiu. Des del juny del 2009 és director general de la Fundació Joan XXIII i ha assumit la direcció adjunta de la Fundació Jesuïtes Educació.
 

Inma Ferrer
Des de fa uns anys l’Inma dinamitza el Taller d'Espiritualitat de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i és formadora a la Formació per a Responsables Associatius en un tema que l'apassiona: el coneixement d'un mateix i la seva espiritualitat. Llicenciada en Medicina, ha ampliat els seus coneixements en Finances Corporatives (IESE) i actualment és coach.
 

Manel Sellarès
En Manel dinamitza el Taller d'Espiritualitat de Minyons Escoltes Guies de Catalunya i és formador a la Formació per a Responsables Associatius. Enginyer amb un màster en Business Administration per ESADE, combina la seva feina diària amb programes de coaching.
 


Laia G. Massagué
Ella mateixa es descriu així: "M’apassiona la vida: l’ebullició de les olors, l’explosió de colors, la llum, la singularitat de les persones, el moviment de l’aire, tot el món subtil i màgic… en definitiva, experimentar la vida amb els 6 sentits. La música, la meva fidel companya de viatge. El meu himne personal, Man in the Mirror de Michael Jackson. Imprescindibles els moments de gaudir a Ca l’Urraka, Palamós amb les meves amigues. El mar moments de connexió i arrelament a la mare terra. Una pel·lícula: El color Púrpura. Em fan esgarrifances les injustícies i la mentida. El vermell, el meu color per bandera. El Yaiza, el meu amor. Un repte: continuar somiant, aprenent i sorprenent-me cada dia de la vida."
 

Fernando Pindado
En Fernando Pindado es defineix així: "Pretenc contribuir al debat sobre la POLÍTICA en majúscula. El debat sobre POLÍTICA és avui el debat sobre el sistema democràtic". És advocat, amb molta experiència en participació cívica, tant per la seva activitat en el moviment associatiu (AAVV Ciutat Meridiana) com per les responsabilitats que ha anat adquirint al llarg de la seva vida laboral, com a subdirector general de Participació en l'Àmbit Local de la Generalitat i professor de postgrau a diverses universitats. Actualment és el el nou gerent de l’Ajuntament de Premià de Mar. Ha escrit el llibre La participación ciudadana es la vida de las ciudades.
 

Dani Palau
És diplomat en Nutrició Humana i Dietètica i també en Magisteri per la UB. També és llicenciat en Psicopedagogia per la UOC i ha realitzat diversos cursos i seminaris relacionats amb els àmbits de formació, de les emocions, el treball per processos i el lideratge. Va ser responsable de l’Àmbit de Mètode i Formació del 2010 al 2013.
 

FOTO_ME.jpgJordi Ferrer
Ell mateix es descriu així: "De Sant Feliu de Llobregat i del 1977. Historiador i gestor cultural, interessat en totes les ciències socials que les entenc interconnectades. Sóc responsable de projectes de la Fundació Ernest Lluch i estudio alguna cosa o altra cada 4 anys, així que el temps i les peles m’ho permeten. També sóc xerrameca i escolta de mena. Les dues coses unides em porten a col·laborar així que puc amb diverses entitats, institucions i associacions, i de manera especial amb el moviment escolta, on he jugat més d’un paper en més d’un espai: Demarcació BLL/G/AP, Àmbit Métode i Formació i a la WOSM-ER. Sóc més de projectes que de programes, però defujo tot talibanisme al respecte. Actualment presideixo la cooperativa editora del Fet a Sant Feliu, un diari digital que té 4 anys de vida. De moment és un projecte col·lectiu que m’il·lusiona i em permet entendre la ciutat com un poliedre."
 

Jordi Porta
Ex-comissari general de Minyons Escoltes i doctor honoris causa per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va ser president d'Òmnium Cultural i del Centre UNESCO de Catalunya (UNESCOCAT). El 2010, la Generalitat de Catalunya li va atorgar la Creu de Sant Jordi. Porta ha presidit altres entitats, com ara la Fundació Enciclopèdia Catalana, la Coordinadora Catalana de Fundacions o la Plataforma Cristianisme Segle XXI, i ha estat membre dels consells editorials del diari Avui i d'Edicions 62. Entre les seves obres publicades, destaquen Anys de referència (1997) i El català, ara o mai (2005). A més a més de la seva vinculació com a comissari general, va participar en el procés de creació de la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge i va escriure el quadern Reptes de la interculturalitat, dins de la col·lecció "Parlem-ne".
 

Neus Forcano
Filòloga, professora de Llengua i Literatura a les etapes de Secundària i Batxillerat. Màster d’Història de les Dones (DUODA-Universitat de Barcelona) i estudis de Ciències Religioses (ISCREB). Col·labora amb el Col·lectiu de Dones en l’Església de Barcelona i actualment està vinculada a Procés Constituent. Ha participat en moviments d’educació no formal en els equips de formació de caps i va ser
comissària general de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.
 
Mireia Besora i Tondo

Titulada en Pedagogia per la Formació Musical Bàsica i General per l'ESMUC i en Grau Mitjà de piano. Actualment treballa en el projecte Xamfrà al barri del Raval de Barcelona. És formadora de formadors i ha impartit cursos per a mestres a l’AEMCAT, a l’EMM Pau Casals d’El Vendrell i a Minyons Escoltes i Guies de Catalunya a Barcelona, entre d’altres.
 

Vols inscriure't a la FORA? Fes-ho abans del 8 de desembre entrant al Portal de l'Escola de Formació (PEF)
Formació dirigida a responsables associatius de MEG.
Preu: 0 euros
Data: 13 de desembre de 2014
Per més informació truca al 93 590 27 00 o escriu a escolaformacio@escoltesiguies.cat.


Etiquetes

Comparteix